Home | About Us | Contact
Categorii
Cautare

Admissions » Admitere licenta iulie 2017

In sesiunea iulie 2017, sectia de studii americane va putea primi un numar total de 50 de studenti la ciclul de licenta/undergraduate (14 la buget si restul la taxa). Examenul de admitere va avea loc in a doua jumatate a lunii iulie (data urmeaza sa se stabileasca). Pentru orarul inscrierilor si informatii de ultima ora, va rugam sa verificati periodic site-ul oficial al Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, lls.unibuc.ro. Pana cel tarziu la finalul lunii iunie, vor fi afisate mai multe informatii despre calendarul admiterii, acte si taxe pentru inscriere, precum si posibile combinatii cu disciplina complementara (B), numere de locuri etc. aici: lls.unibuc.ro.

Pentru explicatii legate de admiterea la studii americane (medii, exemple de subiecte), cititi mai departe pe aceasta pagina.


Please read on...
Admissions » Rezultatele examenului de admitere, iulie 2012

AICI puteti gasi rezultatele examenului de admitere la sectia de studii americane din iulie 2012.


Please read on...
Admissions » Admitere iulie 2013

 Anul acesta admiterea la studii americane va avea loc la inceputul lunii iulie. Media de admitere la secţia de studii americane A se va face între media generala a examenului de Bacalaureat si nota obţinută în urma unei probe scrise de limba engleză. Proba scrisă va avea o durată de o ora si jumatate şi va consta într-un eseu pe o tema generală (nu literară).

CALENDARUL ADMITERII:

10-18 iulie: inscrierea candidatilor

19-25 iulie: examene

27 iulie: data-limita de afisare a rezultatelor 

 


Please read on...
Partenerii nostri: US Embassy | Fulbright Commission in Romania | English Department, Faculty of Foreign Languages,