Home | About Us | Contact
Categorii
Cautare

Undergraduate » Note diplome studii americane, septembrie 2017

Aici gasiti notele de la sustinerea diplomelor de la studii americane, sesiunea septembrie 2017.


Please read on...
Undergraduate » Rezultate sustineri diploma studii americane

Aici gasiti rezultatele de la sustinerea lucrarilor de licenta la studii americane / literatura americana.


Please read on...
Undergraduate » Examen licenta si sustineri diplome

Aici gasiti informatii privind datele cand vor avea loc examenul de licenta si sustinerea diplomelor la studii americane.


Please read on...
Undergraduate » Sustineri diplome 27 iunie 2016

Aici gasiti programarea si rezultatele pentru sustinerile lucrarilor de diploma la studii americane / literatura americana din data de 27 iunie 2016.


Please read on...
Undergraduate » Descriere examen licenta 2017

Examenul va testa cunostintele studentilor cuprinse in cele trei module ale specializarii (Cultura si valori, Istorie si politica, Societate si comunicare), capacitatea studentilor de a trata subiectele de examen din perspectiva interdisciplinara, precum si exprimarea corecta in limba engleza. Subiectul de examen va avea doua puncte. La primul punct, se va comenta la prima vedere, din perspectiva interdisciplinara a Studiilor Americane, un text general privind Statele Unite. La punctul al doilea, subiectul va fi formulat in cadrul fiecarei teme de mai jos, urmand ca fiecare student sa opteze pentru o singura tema, pe care o va discuta din perspectiva unuia dintre cursurile indicate in lista, la alegerea studentului.

Teme

1. Representations/ cultural manifestations of American identity

2. American policies and institutions: history and/or foreign relations

3. American society and models of communication

 

Lista de cursuri:

 

Introducere in civilizatie si literatura; Civilizatie si literatura: secolul al XIX-lea; Civilizatie si literatura: 1900-1945; Civilizatie si literatura 1945-prezent; Literaturi etnice; Introducere in studii culturale (studii de film); Identitati etno-rasiale; Introducere in mass-media; Limba si societate; Introducere in antropologia culturala; Cultura nativilor americani; Cultura populara; Teatru contemporan american; Viata si institutiile americane; Istorie americana; Constitutia americana; Doctrine politice; Relatii transatlantice; Societatea in artele vizuale; Studii de film; Utopii ale Americii; Drept si cultura americana; Filosofie americana; Istorie afro-americana.


Please read on...
Undergraduate » Lucrare licenta / disertatie

Lucrarile de licenta si disertatiile sustinute la comisia de literatura si cultura americana vor avea minim 40 de pagini de text calculate fara a se include bibliografia, cuprinsul, anexele, notele de subsol, paginile de titlu, considerandu-se ca o pagina inseamna 2100 de semne cu spatii si vor respecta toate prevederile cu privire la integritatea academica.


Please read on...
Undergraduate » Programare sustineri diploma - sept. 2015

Aici gasiti programarea si rezultatele pentru sustinerea diplomelor de licenta la literatura americana / studii americane din 09.09.2015


Please read on...
Undergraduate » Examen de licenta - septembrie 2015

Examenul de licenta la studiile americane -- sesiunea septembrie 2015 -- va avea loc pe data de 3 septembrie, de la ora 9, in sala 402, sediul Facultatii de Istorie, Bulevardul Regina Elisabeta 4-12 (in aceeasi cladire cu Secretariatul FLLS, dar intrarea este in partea opusa fata de Litere).


Please read on...
Undergraduate » Rezultate sustinerea dizertatiilor - licenta

Aici puteti gasi rezultatele sustinerilor dizertatiilor in domeniul literatura si cultura americana si studii americane, sesiunea iunie 2015.

 

Urmatoarea sesiune va avea loc in septembrie 2015. Va rugam sa verificati acest site, precum si www.limbi-straine.ro si www.unibuc.ro pentru orarul precis al sustinerilor. Mai puteti suna si la Secretariat FLLS, la 0213148965.


Please read on...
Undergraduate » Sustinerea dizertatiilor - Licenta

Aici puteti gasi programarea sustinerii dizertatiilor (licenta) pentru literatura americana si studii americane, sesiunea iunie 2015. Rugam candidatii (cu exceptia primilor 4) sa se prezinte cu aproximativ 30 de minute mai devreme de ora la care au fost programati.


Please read on...
Pagini

1 2 3
Partenerii nostri: US Embassy | Fulbright Commission in Romania | English Department, Faculty of Foreign Languages,