Home | About Us | Contact
Categorii
Cautare

UNDERGRADUATE: inscriere licenta si disertatie iunie 2019

Acest mesaj este adresat studentilor de la Studii Americane (licenta si master), precum si studentilor de la filologie care isi sustin lucrarea la comisia de americanistica.

"Incepând cu sesiunea iunie 2018, lucrarile de licenta si disertatie se depun, in format fizic si electronic, la inscriere, conform art. 13 din Regulamentul de organizare si desfasurare a examenelor de licenta si master în Universitatea din Bucuresti. Departamentele vor receptiona lucrarile in format fizic si electronic si vor viza cererea de inscriere in acest sens, INAINTEA inscrierii la secretariat."

Informatii legate de înscriere sunt disponibile la adresa: https://engleza.lls.unibuc.ro/examen-licenta-iunie-2019/

si https://engleza.lls.unibuc.ro/programe-de-studii/disertatie/sustinere-disertatie/

Lucrarile pentru comisia de americanistica si BA/MA STAM vor fi lasate la Catedra Mica (Pitar Mos), la Alexandra Bacalu, pe 4 sau 11 iunie 2019, 10:00–11:00, in format fizic, alaturi de cererea de inscriere (si de declaratiile de autenticitate si de depunere). Inainte de a fi depuse, lucrarile vor trimise in format digital (word) doamnei profesor, la adresa alexandra.bacalu@lls.unibuc.ro, care va semna cererea de inscriere pentru a confirma depunerea lucrarii.« back to main page
Partenerii nostri: US Embassy | Fulbright Commission in Romania | English Department, Faculty of Foreign Languages,