Home | About Us | Contact
Categorii
Cautare

EVENTS: Expozitie foto, JFK
Pe data de 2 mai 2017 a avut loc deschiderea expozitiei foto „Un vizionar american: Viata si vremurile lui John F. Kennedy” la Biblioteca Nationala a Romaniei, in prezenta domnului Octavian Gordon (directorul BNR), a domnului Hans Klemm (Ambasadorul Statelor Unite) si a doamnei Irina Sanda Marin Cajal (Secretar de Stat), care au luat cuvantul in cadrul deschiderii.
 
La eveniment au fost prezenti si 21 de studenti si masteranzi ai Programului de Studii Americane (Universitatea din Bucuresti).
 
‘Un vizionar american: Via??a si vremurile lui John F. Kennedy’ reuneste imagini din colectiile Bibliotecii Prezidentiale John F. Kennedy, ale Fundatiei Bibliotecii John F. Kennedy, ale Getty Images, din colectii private si din arhivele familiei Kennedy. Toate aceste imagini ilustreaza dramatismul vietii lui John F. Kennedy.
Bazata pe cartea JFK: O viziune pentru America, publicata de istoricul Douglas Brinkley si de nepotul lui JFK, Stephen Kennedy Smith, expozitia „Un vizionar american: Viata si vremurile lui John F. Kennedy” va fi deschisa la Biblioteca Nationala a Romaniei, spatiul Symposium, in perioada 2-19 mai 2017.”
 
 
 


« back to main page
Expozitie Foto, JFK Expozitie Foto, JFK Expozitie Foto, JFK Expozitie Foto, JFK
Partenerii nostri: US Embassy | Fulbright Commission in Romania | English Department, Faculty of Foreign Languages,